Dunakeszin az Észak-Magyarországi Régió U12 Pályaversenyén szerepeltek kimagaslóan gyermekversenyzőink

Kellemes, napsütéses időben, jól előkészített pályákon került megrendezésre az idény utolsó U12 korosztály egyéni pályaversenye.

Egyesületünket két fiú és két leányversenyző képviselte rendkívül eredményesen. A tíz versenyszámból négyben szerezték meg a győzelmet, egy második és egy negyedik helyezéssel kiegészítve.

Első versenyszámban a vortex hajításban Vágó Kata nagyszerű 35,13 m-es hajításával szerezte meg a győzelmet, ezzel lendületet adva társainak is.

50 m síkfutásban Moldován Dorka 7,79 mp-el ért elsőként célba, majd követte őt Sulyok Bálint, aki a fiú 50 m síkfutás bajnoka lett 7,61 mp-es futásával.

Leány távolugrásban 4,03 m-es ugrásával lett első Vágó Kata, aki már második aranyérmét vehette át ezen a versenyen, majd nagyszerű versenyzéssel Moldován Dorka 3,89 m-el másodikként állhatott dobogóra, ezzel az eredményével aranyérme mellé egy ezüstöt is begyűjtött.

150 m gátfutásban nagyszerűen futó Tari Dániel idejével legjobb 2012-es versenyző lett, mely eredménye 27,54 mp, de az idősebbek között neki ez a negyedik helyre lett elegendő.

Gratulálunk

versenyzőinknek és felkészítő edzőiknek!

Hajrá Csepeli DAC!

 

U12 - Dobogó

U12-2

U12-3

u12-4