Vasárnap Vácon versenyeztek U-10-es és U-12-es gyermek korosztályú versenyzőink

A Sport XXI versenysorozat helyébe lépett korosztályos gyermekversenyen a korábbi hagyományainknak megfelelően itt is bizonyítottak legfiatalabb versenyzőink. Nem hiába zengett a Hajrá Csepeli DAC bíztatás, mind a két csoport legjobbjai a mi gyermekcsapataink lettek. A népes mezőnyben is meg tudták mutatni felkészültségüket, tehetségüket, nem hagyták magukat zavarni a nem épen ideális időjárástól sem.

Az U-10-es csapat tagjait 2013-as, 2014-es, míg az U-12-es csapat tagjait 2011-es és 2012-es születésű gyermekatlétáink alkották.

Az U-10-es csapat versenyszámait helyből távolugrás, sprintváltó, kislabda hajítás, ugráló-kötelezés, és 600 m síkfutás, az U-12-es csapat versenyszámait, 8x50 m váltófutás, gátfutó-váltó, kislabdahajítás, ötösugrás és 600 m síkfutás alkották.

Az U-10-es csapat tagjait Budai Benjamin, Gulyás Noémi, Illik Enikő, Szarka Zoé, Varga Bianka, Bánóczki Kiara, Ulrich Dániel, Komáromi László,

Az U-12-es csapat tagjait Boldog Nóra, Borbás Lilla, Juhász Dorottya, Moldován Dorka, Sinka Hanna,Tari Dániel, Vágó Kata, Lázár Áron képviselték.

Gratulálunk gyermekversenyzőinknek és Diemerné Éngi Andrea, Tari Tibor és Ivancsó Adrienn felkészítő edzőiknek!

Hajrá Csepeli DAC!

Vác U10 U12 gyermek korosztály 2022